Molinó nyomtatás, PVC ponyva készítés

Tudta, hogy a nagyméretű reklámokra jobban odafigyelnek az emberek?

     A molinó napjaink legjobban elterjedt kültéri hirdetési eszköze. Erős, szálerősített PVC ponyvára nyomtatott kültéri reklám eszköz. Egy megfelelő méretű molinó azonnal a hirdetésre vonja a figyelmet, így folyamatosan új ügyfeleket biztosíthat önnek és mindezt egyszeri beruházással.
     Tisztítható, hosszú élettartamú(2-5 év), könnyen kihelyezhető, szállítható. A molinókat Eco-Solvent Plus technológiával készítjük, széleit megerősítjük, majd rozsdamentes fém ringliket teszünk bele.

Szegett, ringlizett, erős anyagból készült molinó már 3900 FT/m2 áron! A rendelt mennyiségtől függően jelentős kedvezményeket biztosítunk.

Részletekért kattintson molinó árkalkulátorunkra!

Molinó kihelyezési útmutató - Hogyan helyezzük ki a molinónkat?

A molinó nagy előnye, hogy rácsokra, kerítésre, téglafalra,megerősített állványokra egyaránt kihelyezhető reklámfelületet biztosít. A molinó szélein rögzítő gyűrűket helyezünk el, ezt hívják ringlizésnek. Ezeken a fém karikákon keresztül rögzítsük a molinót. Ha kötelet használunk rögzítéshez, figyeljünk oda, hogy NE fűzzük át sorban a ringliket, hanem külön-külön, karikánként kössük a tartószerkezethez a molinót. Célszerű megfeszíteni a reklámponyvát, így az erős anyag jobban ellenáll az időjárásnak. A molinó széleit minden esetben megerősítjük, így megelőzve a szélek felgyűrődését.

Épületháló

Az épületháló egy speciálisan kialakított anyag melynek előnye, hogy a szél nem kap bele ezért ideális óriási méretű plakátok elkészítésére. Elsősorban építkezéseken a lehulló törmelék felfogására használják, külső felére pedig hirdetéseket készítenek.
Lég- és fényáteresztő képessége miatt ideálisan használható tűzfalreklámként, reklámhálóként vagy akár ablakdekorációként. Az épületből ki lehet látni, kívülről viszont a reklámot látják.