Autódekorálás, fóliázás, matricázás

Teljes autófóliázás

Vállalkozásunk kifejezetten autók fóliázására készített anyagokat használ. A dekorációs fóliázás nem csak reklám célokat szolgál hanem védi is a káros hatásoktól. Az autó fóliázása legfontosabb előnye, hogy autónk eredeti színe megmarad a fólia alatt.

Autódekoráció elkészítését akár karosszéria munkákkal együtt vállaljuk együttműködésben a Füzestuning műhellyel - www.fuzestuning.hu.

A fóliák élettartama minimum 8-10 év.
Nézze meg referenciáinkat és győzödjön meg saját szemével a minőségről.

Karbonfóliázás

A karbon(carbon)fólia tökéletesen alkalmas autók teljes, vagy részleges fóliázására. A karbonfólia strapabíró és 100%-ig hasonlít az eredeti karbon anyagra.
Felhasználása: Bármilyen felületet bevonhatunk vele. Ennek csak a képzeletünk szab határt. Képeink között néhány alternatív felhasználási módot is láthat(snowboard).

Autódekorálás, matricázás

Autók teljes körű dekorálásával, hosszú élettartamú dekorációk mellett időszakos matricák készítésével is foglalkozunk, melyeket egy-egy promóció vagy esemény hirdetéséig szoktak használni.

füzestuning autódekoráció BMW autófóliázás Dekorpont autófólia egyedi karbonfóliázott snowboard karbon visszapillantó tükör karbonfólia az autó alkatrészein dakar autómatricázás leszedhető autómatricázás cserélhető autómatrica autómatrica motor matrica autó reklámfóliázás repülőgép dekoráció matricával felni tuning és matricázás Mitsubishi dekoráció ajtó matricázása teljes kép az autó reklámfóliáról autó reklámfólia készítés autó stickers